Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών στην Κόρινθο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011, 18:10
Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοχευμένη αστυνομική έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί οκτώ υποθέσεις ληστειών και έχουν συλληφθεί τέσσερις αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, από 22 έως 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση
εγκληματικής οργάνωσης, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι όπου διέμεναν οι τέσσερις Αλβανοί στο Κιάτο, βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, πληθώρα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, φορώντας κουκούλες και γάντια, είχαν πραγματοποιήσει με την απειλή όπλων και μαχαιριών οκτώ ληστείες στη Νεράτζα, το Βέλο, τις Κρήνες, την Αρχαία Κόρινθο και τον Αϊ Γιάννη του Κιάτου, τους τελευταίους τέσσερις μήνες, αποσπώντας σημαντικά χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Μέρος των κλοπιμαίων που βρέθηκαν στην κατοχή τους αναγνωρίστηκε από τους παθόντες και αποδόθηκε, ενώ ερευνάται η προέλευση και των άλλων κατασχεθέντων, καθώς και η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011, 18:10
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου