Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ... Να προσκομίζουν τα δικά τους φάρμακα κατά την επίσκεψή τους στο Νοσοκομείο Ξάνθης καλούνται οι ασθενείς του νομού, καθώς αντιμετωπίζει τραγικές ελλείψεις σε φάρμακα «ρουτίνας».
Αυτό ανάφερε η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης, Δέσποινα Κάλφα, μιλώντας στον Ξάνθη FM100 και την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα».
«Ζητούν από τους συγγενείς των ασθενών να φέρνουν τα δικά τους φάρμακα από το σπίτι γιατί έχουν ελλείψεις σε φάρμακα ρουτίνας, όπως αυτά της πιέσεως» σημειώνει η κυρία Κάλφα, περιγράφοντας με άκρως αποκαρδιωτικό τρόπο την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Η καταγγελία αυτή έρχεται να προστεθεί στις κατά καιρούς διαμαρτυρίες για υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Ξάνθης, παρά τα όσα έχει δηλώσει η διεύθυνση.
«Είναι απαράδεκτο το να ζητάνε από τους ασθενείς να έχουν μαζί τους τα φάρμακα τους γιατί οι ίδιοι δεν έχουν να τους τα προσφέρουν» συμπληρώνει η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης.

http://www.stoxos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου