Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Φορολόγηση & απαγόρευση της επαναχρησιμοποιήσης σπόρων στη Γαλλία

Aκούγεται παράλογο; Κι ομως! Αφού εξαντλήσανε το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων σε όλα τα υπόλοιπα πεδία, είπανε να πιάσουνε και τη φύση που ως γνωστόν είναι ανεξάντλητη. Αυτό που ίσχυε στον τρίτο κόσμο πλέον ισχύει και στην Ευρώπη. Οι σπόροι που παράγει φυσιολογικά το φυτό έχουν πλέον ιδιοκτήτη. Και,

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

"Πάρτε τα λεφτά από τις τράπεζες πριν τα αρπάξει η τρόϊκα"!

Σε μία 100% αντισυνταγματική απόφαση προχωρά η τρόϊκα με το να δώσει εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαρισμούς των πολιτών σε περίπτωση που κριθεί από την εφορία ότι ότι φορολογούμενος φοροδιαφεύγει! Το αντισυνταγματικό..

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των χημικών αεροψεκασμών!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΩΡΑ: 18.00

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

FACEBOOK:  Ομάδα Δράσης Αττικής κατά Αεροψεκασμών

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Αποσύρεται η αρχαία τριήρης από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου


Αποσύρεται η αρχαία τριήρης  από την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012 που είχε παραχωρηθεί από το ελληνικό Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.
Η τριήρης, αντίγραφο πλοίου της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, θα μετέφερε

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

H Βόρεια Κορέα έτοιμη για την εκτόξευση του πυραύλου - Ο πλανήτης κρατάει την ανάσα του

Την ανάσα του κρατάει ο πλανήτης, καθώς πριν λίγα λεπτά μεταδόθηκε ότι ο βορειοκορεατικός πύραυλος, ο οποίος κατά την Βόρειο Κορέα θα θέσει σε τροχιά δορυφόρο και κατά τους υπολοίπους αφορά τη δοκιμή βαλλιστικού όπλου, παρά τις αμερικανικές, ιαπωνικές και νοτιοκορεατικές απειλές περί κατάρριψής του, τοποθετήθηκε στην πλατφόρμα εκτόξευσης!

Ξένοι δημοσιογράφοι οι.....

οποίοι έχουν

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο εργασιακός μεσαίωνας είναι εδώ!

|

Του Αλέξανδρου Μερκούριου

Ευτυχώς που πέρασε η Πρωταπριλιά και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αστείο. Γιατί μόνο αστείο δεν είναι. Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως από την Επιθεώρηση Εργασίας είναι αποκαρδιωτικά, και δυστυχώς αποδεικνύουν ότι